I torsdags kväll var jag på en riktigt härlig middag med hela NRJ – det är ju en hel del personer som jobbar med programmet som vare sig jag eller lyssnarna möter ofta.

Här nedan ser du hela gänget (förutom Ola som olyckligtvis hamnade utanför bild i vänsterkant 🙂 ) när vi käkade på restaurang Nybrogatan 38.

IMG_1789.JPG

Efter det åkte vi vidare till ett mindre event anordnat av Sony Music och NRJ på hotell HTL’s mysiga innergård.

IMG_1791.JPG

(Bild lånad från Tittis Instagram)

Titti och Roger presenterade alla artister…

IMG_1793.JPG

Varav den ena var Danny som hade en ovanlig look kvällen till ära, glasögon och hatt (jag kände knappt igen honom!). Men på scen åkte hatten av:

IMG_1792.JPG

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 5 = 2

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.