Nu är vi hemma i kalla Sverige igen (även om jag nog såg våren skymta i dag allt!). Det sista stoppet på vår härliga resa bestod av Bangkok som var en cool men nästintill outhärdligt stimmig och het stad.

IMG_0575.JPG

IMG_0574.JPG

Och med vår vanliga tur hittade vi ett kanonerbjudande och bodde riktigt billigt på 5-stjärniga The Berkeley hotel. Jag var inte så sugen på att bo på 35:e våningen (jag får så lätt svindel och blir yr) så vi förhandlade oss till ett rum på en lägre våning (vilket de tyckte var ett mycket udda önskemål förstod vi på deras miner), vi hamnade på våning 18…haha.. Lägre fanns inte för den typen av rum vi bokat på. Men det var mäktigt måste jag säga. Hotellet och utsikten var kanon, dessutom fanns en stor pool sju våningar under oss!

IMG_0580.JPG

IMG_0570.JPG

IMG_0578.JPG

IMG_0579.JPG

Förutom en jäkla massa shopping på såväl deras enorma köpcentrum samt trånga marknader…

IMG_0589-0.JPG

IMG_0573.JPG

IMG_0572.JPG

IMG_0554.JPG

IMG_0594.JPG

IMG_0588.JPG

IMG_0587.JPG

…hann vi med såväl en fin middag som några drinkar på Sky baren på 55:e våningen på ett närliggande hotell (det du ser till höger i bild med den lila bågen), där vi dessutom kunde njuta av livemusik samtidigt som vi såg ut över hela Bangkok.

IMG_0593.JPG

IMG_0577.JPG

IMG_0592.JPG

IMG_0515.JPG

Det var en helt fantastisk kväll!

På det stora hela var Bangkok en grym upplevelse men alldeles för mycket av allt för vår smak. Två dygn där räckte gott och väl. Öarna saknade vi när vi lämnade dem – det kan jag knappast säga om Bangkok. Vi längtade i stället hem till lugna Stockholm. 🙂

Men nu är vi alltså hemma igen och imorrn väntar det jobb åter igen. Vi är båda eniga om att detta är en av våra bästa resor någonsin och att det är en tripp vi sent kommer att glömma! 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 23 = 26

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.