I dag gick min och Egils tredje och sista kurs av stapeln. Denna gång höll vi denna heldag på Scandic Grand Central.

20131109-173613.jpg

Det har varit en fantastiskt rolig dag där vi fått träffa massa härliga människor. Men efter en hel dags pratande är jag lite slut – och återhämtar mig nu i hotellbaren. 😉

Trevlig lördag!

20131109-173628.jpg

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Stort tack för en mycket givande dag där tung teori och knivskarpa kommentarer från verkligheten i ett högt tempo gav massor av bra insikter.
Hälsar
”Frågvisa gossen på första raden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 2 = 1

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.