Nu har jag än en gång råkat trilla över en riktigt bra dokumentär som jag tänkte tipsa dig om. Denna gång om stress och dess påverkan på såväl vår kropp som hjärna. Och även hur stress kan vara direkt relaterat till social hierarki. Väldigt intressant tes.


Den finns i sin helhet på youtube här (om än inte superbra kvalitet, men helt ok!)

Stress – a portrait of a killer

På torsdag ska jag på halvdagsseminarium om stress, vilket ska bli riktigt spännande. Så det här var en bra uppvärmning. Först när du förstår riskerna med att stressa upp sig i onödan kan du börja tänka om på riktigt, och ändra ditt sätt att leva… inte bara just nu utan för all framtid.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 38 + = 39

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.