Detta klipp har cirkulerat runt rejält på min Facebook i dag och jag ska vara ärlig – jag blev så otroligt berörd när jag såg det. Vissa tror att djur inte har känslor och att djur inte knyter an, vilket är en helt galen tanke. Klart de också blir känslomässigt engagerade och skapar relationer.

Även getter… 😉

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

kattkvinnan
2015-04-04 15:49

Jag älskar djur och blir bara ledsen för hur elefanter far illa av elaka människor och hundar och katter för sin päls levande, för att sälja päls! 🙁 Jag har en katt som bor hos mig som fyller år den 12 maj, han blir 7 år! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 1 + 7 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.