Det var med blandade känslor jag läste denna nyhet imorse:

20140527-150316.jpg

20140527-150326.jpg

20140527-150333.jpg

Reaktion 1: Ska dem två? Jag gillar dem som attan men jag hoppas de inte gör alltför mycket humor av nåt som kan vara känsligt för de medverkande.

Reaktion 2: Äntligen ett program jag väntat på!! Varför lära folk bygga hus, laga mat och ha hand om ekonomin och inte lyfta just det viktigaste i livet, relationer. Det var på tiden!

Reaktion 3: Det där är ju ett sånt program jag drömt om att få skapa! Vad positivt avundsjuk jag blir på dem att de får chansen att göra detta 🙂

Reaktion 4: Jag kanske skulle mejla dem och säga att jag kan hjälpa till om det kärvar rejält, om inte annat bakom kameran! 🙂

Reaktion 5: Måste…söka…upp…deras…mejladress!

(Artiklar från resumé och Aftonbladet)

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

[…] du minns så bloggade jag tidigare i år om att Filip och Fredrik skulle göra ett nytt program där de skulle ”leka” […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 2 = 8

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.