Du vet väl att ögonkontakt är a och o när det kommer till att fånga en snygg främling? Och att solen skiner enormt starkt är inte ens det en godtagbar ursäkt för att få behålla solglasögonen på!

Ögonen är själens spegel. Och det är genom dem vi läser av varandra allra bäst. 

Så vad tror du händer om du försöker ragga på någon med solglasögon på? Jo, antagligen får du mindre framgång och större risk för flopp.

Men du vill inte ha en flopp, du vill ha en flipp = vinst varje gång! Inte sant? Så se fasiken till att ta av glajjorna när du springer på en snygging ute en vacker sommardag – och börja flirta och le med ögonen på riktigt.

För det är dina ögon som kommer att fånga hans intresse – trust me!

 

(Foto: sxc.hu)

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 73 = 77

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.