Denna vecka viger jag åt ex-relationer. Och det finns ju även förhållanden som gått mitt itu där man har barn med varandra. Förhoppningen är givetvis att allt ska fungera smidigt, fast min inte längre lever ihop, men det är tyvärr långt ifrån så det ser ut hos alla.

När kommunikationen blir svår och kompromisserna saknas kan det kanske vara bra att få hjälp för att komma överens. Jag fick denna bok skickad till mig, som handlar om just det ämnet, och tänkte därför tipsa om den. Den är lättläst och enkel och kan fungera som en första språngbräda mot att enas i en relation, eller söka vidare samtalshjälp.

IMG_1331.JPG

IMG_1332.JPG

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 51 + = 54

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.