Att ni inte ska ta en middagsdejt i början har jag sagt förr, stel stämning och jobbigt när notan kommer. Men att bjuda hem någon på middag efter att ni setts ett par gånger är absolut att rekommendera. Med det kommer också ångesten för vad du ska bjuda din dejt på för mat, inte sant?

Och vet du vad jag brukar ge för råd då?

Less is more.

Det vill säga, du behöver inte satsa på en exklusiv 3-rätters för att det ska bli bra. Jag lovar att din dejt är där för att träffa Dig snarare än att äta. Och mitt tips är därför att ni bestämmer något tillsammans, handlar ihop och dessutom tillagar maten tillsammans. Då får ni både umgås, testa hur ni funkar ihop i köket och slipper både pressen och stressen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och vet du en sak, opretto är oftast charmigast! Första middagen min D bjöd mig på var faktiskt på IKEA – och jag hittade en bild från det häromdan i mobilen! haha… vi var där och kollade på saker till mitt hem och blev plötsligt hungriga. Så han föreslog en middag, 2 flugor i en smäll liksom, why not! Kunde inte bli bättre 🙂

 

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

[…] vad du ska laga? Måste du slå på stort och laga en 3-rätters verkligen? Mitt svar är nej, gör såhär i stället! Rate this: Like this:GillaBli först att gilla denna post. från → Dejter, […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 70 − = 68

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.