Att lyckas – både med karriären och kärleken – är alla svenskars dröm. Okej, inte allas kanske. Men mångas. Vi stressar ihjäl oss för att få det perfekta livet. Men är det värt det i slutändan? I många fall tappar vi bort oss på vägen i denna ständiga kamp mot perfektion, går in i väggen, eller rent av blir riktigt sjuka och dör. Är det ett pris värt att betala?

Jag hörde nyligen en väldigt vettig sak sägas, som jag snappade upp. Kolla här:

Kärlek till sig själv. Kärlek till sina nära och kära. Kärlek till sina medmänniskor.
Om du aldrig lärt dig älska i någon form, kan du då bli framgångsrik? ”Ja” kanske du svarar, och det är inte fel med det. Alla har vi olika mått på framgång. Men det som står där uppe är mitt mått, ingen annans. För mig är det där framgång – och kärlek är nyckeln!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tackar den högre makten varje morgon att jag har en underbar:

* Pojkvän
* Familj
* Nära vänner
* Härliga kollegor
* Dröm som jag vill förverkliga
* Och att jag och alla personer i min omgivning är friska!

Vi måste bli bättre på att se VAD vi har, och inte alltid fokusera på vad vi INTE har! Något för dig att tänka på bara…

 

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Håller verkligen med dig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 2 + 4 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.