Jag älskar att läsa smakprov ur böcker innan jag köper dem. Och allra helst handlar jag direkt i bokhandeln. Då får jag förmånen att känna boken i min hand, ögna igenom innehåll och design (vilket jag tycker är mycket viktigt för mitt läsintresse – hur är du, tycker du likadant som jag där?) och göra nerslag här och var där jag kan läsa några stycken.

Varför gör jag detta? Jo, för att skapa mig en känsla och få en förnimmelse av vad jag kan förvänta mig av boken om jag bestämmer mig för att aldrig släppa taget om den. Och när det kommer till böcker är det just detta initiala möte som får mig att bli förälskad vid första anblick.

Och jag vill ge dig den möjligheten också!

Därför kommer jag då och då de närmsta månaderna göra några nerslag i min bok – och bjuda på några stycken här och där. Du kan förvisso inte härigenom känna tyngden av boken i din hand, inte heller känna på pappret och ta in doften… men den där känslan i kroppen och förväntan samt nyfikenheten – de två viktigaste ingredienserna i början av relationen till en ny bok – kan väckas inom dig.

Så…. här kommer innehållsförteckningen, ett mellankapitel-citat och hela inledningen – enjoy!… 🙂

dindoldasocialaformaga_jacquelinejoo_2

dindoldasocialaformaga_jacquelinejoo_1.2

dindoldasocialaformaga_jacquelinejoo_3.2

dindoldasocialaformaga_jacquelinejoo_4.2

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
Vill du se mer av mig och följa mig dagligen också? Adda mig på Instagram: @jacquelinejoo
Väckte jag precis en tanke du vill dela med dig av? Mejla mig: info (a) relationsproffset.se (Nättroll undanbedes!)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 4 + 4 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.