Det är inte enkelt när du fortfarande har ditt ex i tankarna – och dessutom kanske försöker dejta en ny! Två av veckans läsarfrågor handlar om just ex. Läs deras brev och mina svar i kolumnen här.

Har Du också en fråga som du vill ställa till mig, liksom läsarna nedan? Mejla då mig på: idatejoo@gmail.com

VECKANS LÄSARFRÅGOR DEL 12:

1. Han var intresserad men jag sumpade det. Nu har jag ångrat mig – vad ska jag säga till honom?


2. Jag vill ragga upp en kille som jobbar i en klädesbutik – hur ska jag göra?

3. Hur ska jag göra för att komma över mitt ex?

4. Jag och mitt ex har nya nu – men är otrogna med varandra. Vill han bara ha sex eller kan jag vinna tillbaka honom?

5. Jag är ihop med en kille, men vill ha en annan – vad ska jag göra?

Läs hela breven och mina svar HÄR!
 

(Foto: sxc.hu)

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 1 = 1

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.