Har du panik över vad du ska köpa i julklapp till dina nära och kära? Eller vill du kanske unna dig en klapp till dig själv? Då rekommenderar jag dig att satsa på min bok…

… Din dolda sociala förmåga

Boken som lär dig allt om den psykologiska teorin mentaliseringsteorin och mentalisering – något som är avgörande att kunna för att lyckas i det sociala samspelet (läs mer om vad det är här!). Du blir inte enbart ännu mer socialt kompetent än vad du redan är, du får även chansen att skapa ännu bättre sociala relationer inför 2016.

… och den kommer med en extra liten bonus

dindoldasocialaformaga_signerad

Min julklapp till dig är att nämligen att jag just nu säljer min bok signerad OCH med en personlig hälsning till den kommande bokägaren. Priset är 200 kr (precis som på webben) + porto om 50 kr. Mejla din beställning samt namn på den du ev. vill ge den till på info(a)relationsproffset.se

Föredrar du att inhandla den på nätet hittar du den här på Bokus och här på Adlibris. Och vill du hellre få hem den omedelbart så kan du kika in på närmsta Akademibokhandel.

★ GOD JUL! ★

dindoldasocialaformaga_baksida

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Hej!

Jag behöver er hjälp med en otroligt känslig fråga och något som plågar mina tankar dagligen.

Jag träffade nyligen en kille på blinddate (första dejten, supernervös). Han var 100% perfekt och vi hade så kul och trevligt under första dejten. En kaffe resulterade i middag och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Efter detta hördes vi frekvent och bokade in en ny dejt som också var toppen. Vi kysstes endast och inget mer ingående. Han tackade för dejten och det kändes bra.

Sedan började han höra av sig alldeles för långsamt (smsar bara med varann), och det dröjde liksom 4 dgr mellan svaren. Jag blev ledsen och tog det som att jag blev dissad varefter jag skrev ett sms där jag sa att det kändes som att han verkade va upptagen med annat men att det var kul att ses och att han får lycka till framöver. En diss alltså. Han svarade dagen efter med att säga att han kände sig värdelös och otroligt ledsen och att det hela berodde på jobbet (han jobbar väldigt mkt). Sedan önskade han mig lycka till med.

Detta är så tragiskt. Jag ville inget mer än att ses igen men mitt sms förvandlades till en diss. Skrev 2 lite luddiga sms efteråt där jag sa att jag förstår vad han menar med jobbet men om han vill ses vore det kul. Inget svar. Känns i efterhand som lite needy tyvärr.

Nu har det gått en månad och jag undrar om jag kan höra av mig igen. Känns dock som att han har dissat totalt (eller om det va jag som dissade och han la ner pga av det). Så synd, och vi känner ju knappt varann o skäms över att jag blev så ”seriös” i det hela men så kan det tyvärr bli när man får känslor.

/ M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 1 + 3 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.