… lite midsommarkärlek! 🙂 Hoppas du har haft en bra dag och får en fortsatt härlig kväll – oavsett vad du tar dig för.

Själva firar vi detta år hos min barndomsvän och hennes sambo på deras mysiga lantställe…

20140620-191046.jpg

Och eftersom jag inte har en egen morfar vid liv får jag dagen till ära låna deras morfar Gunnar som min egen. <3 Morfar är för övrigt 89 år gammal men fortfarande full i gasen. Promenerar 1 mil om dagen, klär sig fortfarande efter trender, älskar vin och har bättre minne än någon annan här. Sån vill jag också vara som 90-åring. 🙂 20140620-191055.jpg

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 96 − 91 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.