Minns du om denna hektiska mediadag jag bloggade om förrförra veckan? Den avslutade jag i alla fall med att prata om den nya manligheten och hur våra relationer ser ut i dag, i Lyckopodden. Jag gästar programmet tillsammans med Shahab Ahmadian, projektledare för Fatta Man.

Och nu är avsnittet släppt!

Det är tur att jag har en bra kompis som håller koll på var jag poppar upp någonstans, jag har själv inte hunnit lyssna än men ska kanske försöka få in det i veckan medan jag tar en långpromenad. 🙂

Så är du nyfiken på att höra mig prata om den ”nya” manligheten, jämställdhet och vem jag tror ”styr” de flesta relationer där hemma och Shahab om ”machokulturer”, mäns känsloliv och sexuell jämställdhet kan du Tune in och lyssna. För en gångs skull får jag mer än ett par få minuter på mig, får prata till punkt och är inte redigerad och ihopklippt (hoppas jag inte i alla fall! haha) som i alla andra medier.

Hitta den via din egen PodcastApp eller hitta den här i iTunes.

IMG_9971.JPG

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 50 = 56

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.