I dag har jag och Egil haft vår första heldagskurs tillsammans i Sthlm. Det var riktigt roligt och energigivande! Och vi hade underbara deltagare…

Så just nu firar vi samtidigt som vi läser våra härligt positiva utvärderingslappar! 🙂

20130907-180820.jpg

20130907-180807.jpg

Egil fotade mig när jag pratade men ville så klart inte ta en bild på publiken. 🙂
Här ovan går jag igenom en av övningarna som handlar om att lära sig identifiera sina känslor..

Jag gillar verkligen att hålla kurs, det är så givande att få lära ut saker till fler på en och samma gång – samtidigt som man får så bra direktkontakt med gruppen!

Nästa kurs kan du läsa mer om här

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 88 − = 85

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.