…så glömde jag mitt ”barn”. Ja, denna blogg. Den har varit som mitt barn de senaste 5 åren och jag har aldrig glömt att blogga en enda dag, inte omedvetet. Så hände det plötsligt.

Jag vaknade upp imorse och den första tanken som slog mig var:

”Men, alltså, bloggade jag i går?”

Svaret blev: Nej! Det gjorde jag ju visst aldrig. Jag hann inte. Dagen var så full och jag hade inte en enda minsta minimal tanke på bloggen. Hur kunde det trilla ur mitt minne?


Jag är förvånad. 🙂

Ska nog gå och köpa den här boken som jag tänkt köpa ett tag nu och se om det finns några ledtrådar där i.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 24 = 25

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.