Denna vecka har Vakna med NRJ påsklov, därför är vi alla lediga. Men förra veckan var det sändning som vanligt.

Då var ämnet: Sunda och ounda relationer.

Alldeles för många lever i osunda relationer – helt utan att veta om det själva. Vissa har inget att jämföra med då de kanske alltid varit i osunda relationer, och då är det bra att ha en objektiv lista att gå efter. Här är 5 tecken på att relationen är sund. Har din relation ingen av dessa punkter är det lite oroväckande.

Och så svarade jag på lite tittarfrågor som vanligt.

Veckans frågor var dessa:
Är åldersskillnad ett problem? Var går gränsen för hur många år mellan ett par som är ”okej”?

Om man ska träffa nån man träffat via nätet för första gången, efter 3 mån chattande, vad ska man göra då på den dejten?

Alla mina tjejer anklagar mig för att jag är otrogen, men det stämmer inte, vad ska jag göra?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 37 + = 46

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.