… oroa dig inte för saker du inte kan påverka. 

Alltför många av oss går omkring och dräneras på energi på grund av just det, att vi oroar oss för massa saker som vi inte ens kan kontrollera.
Till exempel:
*… att killen vi gillar inte ska gilla oss tillbaka
*… att pojkvännen ska dumpa oss
eller…
*…. att vi ska förbli singlar the rest of our lives.

När du tänker i de banorna förstör du bara för dig själv! Tankens makt är stark – mycket starkare än du tror. Och livet styrs väldigt mycket av våra tankar.Så byt ut de gamla tankarna mot nya positiva i stället:

* Varför skulle han inte gilla mig för, jag som är så underbar, klart han gör!

* Varför skulle han vilja dumpa mig efter hela den här tiden tillsammans, vi som har det så bra!

*Varför skulle jag förbli singel, jag är smart, snäll, snygg och fantastisk, min tid kommer, snart blir också jag kär!
 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Riktigt bra skrivet.

Tack för en bra blogg.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 4 = 4

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.