Jag fick ett tips om en dokumentär och slog på den på datorn i går kväll, lite halvtrött och seg. När filmen slutade satt jag helt klarvaken, förstummad, chockad, berörd och förvirrad. Den var så fantastiskt bra och äkta, och den rörde mig så djupt att jag nästan blev tårögd.

Catfish är namnet…

Utan att avslöja för mycket så är det en äkta berättelse om hur en kille som är fotograf, Nev, en dag får en tavla skickad till sig. Det är från en liten flicka (på ca 8-10 år) som har målat av en av hans bilder från en tidning.

Nev bor i New York, och den lilla flickan Abby i Michigan.

Han börjar skicka fotografier till Abby som i sin tur målar av dem och skickar tavlor tillbaka.

Nev blir vän med hela Abbys familj över Facebook och hennes mamma berättar om hur framgångsrik hon är och att hon ska öppna ett eget galleri.

En dag får han ett mejl från Abbys halvsyster Megan som tackar för att han hjälper hennes systers karriär – och de inleder en relation över Facebook.

Under 8 månaders tid mejlar och pratar de i telefon och båda blir tokkära.

En dag bestämmer sig Nev för att hälsa på Megan, Abby och hela familjen… men han har inte förvarnat om att han kommer.

Där tar hela storyn vändning, och han är med om en upplevelse han aldirg någonsin trodde han skulle få ta del av.

 

Jag säger bara en sak: SE DEN!!! jag lovar att du inte kommer att bli besviken

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

[…] En av de bästa filmerna jag sett tror jag! Om du inte har minsta aning om vad jag snackar om kolla här, jag har bloggat om den filmen […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 1 = 1

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.