Nu ska du få en backstage-inblick i min morgon hos Vakna.

Denna underbara tjej möter alla gäster och all personal i dörren:

20121009-123150.jpg
Söta Sara, som jag btw sprang in i häromkvällen på Dirty Dancing. Hade hon tiggt till sig pressbiljetter av Producent-Micke tro?…Som kommer intet ont anandes här:

20121009-123411.jpg
Coolaste producenten i stan 🙂

20121009-123443.jpg

Och så in i studion där stämningen oftast är grabbarna mot tjejerna när jag är där hahaha vi älskar åsikts-fighter…

20121009-124046.jpg

Jakob fotar hellre sig själv…

20121009-123915.jpg
… än oss!

20121009-124156.jpg

Vi fick kommentaren om att vi ser ut som Agnetha och Anni-frid i ABBA, jag och Izza i kör:
– Vi kanske borde starta band?!!!
Men nääää slog det oss sekunden efter, vi är ju tondöva, ingen bra idé med andra ord. Producent-Micke tyckte dock att vi kunde värva Jakob och Björken som Björn och Benny och skapa NYA ABBA. Men, näää som sagt 🙂

Ja en kul morgon i alla fal var det, som alltid på tisdagar!

[adsenseyu1]

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 59 = 67

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.