Och vill du se på ett program som kan lära dig lite om just det? Då ska du spana in Tidsjakten på SVT som blivit mitt nya favvoprogram. Det är väl inte helt otippat att jag uppskattar att se på livsstilsprogram där experter går in och försöker hjälpa andra med det de anser sig ha svårt med. Jag älskar ju sådant!

Även detta är så klart ett program med den vinkeln. Man får följa tidsexperten Petra Brask i sitt arbete med stressade personer och familjer som inte varken får tiden eller sig själva att räcka till. Har vi tidsbrist? Eller handlar det egentligen bara om vår inställning till tid?

Jag har hittills sett några avsnitt men väntar med spänning på att hinna se fler. Nyfiken? Kolla in alla avsnitt här!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 80 − 71 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.