Vi har alla varit där någon gång, haft kärleksproblem som vi grubblat över! Och ibland tänker man så mycket att allt bara blir värre. Då kan det vara skönt att bolla sina tankar med en utomstående och få lite råd om hur man ska gå till väga.

Då finns jag här för dig! Vill du också ställa en fråga, som läsarna nedan? Mejla mig på:

idatejoo@gmail.com

Denna gång har du två fräscha kolumner att kolla på, för kanske sitter du i samma båt som någon av de övriga?

Här är Frågor & Svar – del 19

1. Jag har inget självförtroende – hur ska jag göra för att ändra på det?

2. Jag gillar en kille i min skola och jag tror det är ömsesidigt– hur ska jag ta kontakt med honom?

3. Han skiljde sig nyss och jag är rädd för att jag bara är hans re-bound?

4. Jag är osäker på om jag gjorde rätt som avslutade relationen med mitt ex?

5. Jag tar alla initiativen till kontakt – hur vet jag om han gillar mig eller ej?

Läs hela breven och mina svar här!

Här är Frågor & Svar – del 20

1. Vi umgås hela tiden men har inte gjort något fysiskt – är vi bara vänner?

2. Borttagen…

3. Han har bara vänt mig ryggen totalt och svarar inte när jag försöker kontakta honom – varför då?

4. Jag gillar samma kille som min kompis – hur ska jag bete mig?

5. Vad vill han egentligen?

Läs hela breven och mina svar här!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 18 + = 27

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.