Ångest! Snart är det jul och det är ju mysigt, men du har INGEN aning om vad du ska köpa till den du dejtar eller din partner?!?! Panik. Men nu kan du andas ut, jag har lösningen för dig!

Jag har nämligen satt samman de 30 bästa julklapparna till din dejt/partner – och det bästa av allt: 90 % av dessa klappar passar till dina bästa vänner, familj och släkten också! Så nu behöver du inte tänka alls, jag har gjort allt jobbet åt dig!

Jag har satt ihop alla dessa idéer i en fin presentation med en sida/idé, som innehåller både:
1. Julklappsidén
2. Tips på var du kan hitta den
3. Tips på hur du kan utforma idén eller utveckla den ytterligare

Och det som också är kanon är att den passar ALLA PLÅNBÖCKER, bland mina 30 julklappstips finns det alltifrån klappar som inte kostar nästan någonting alls till dyrare lyxvarianter. Det är en salig blandning för dig att välja och vraka ifrån!

Eftersom det tog mig lite tid att sätta samman denna presentation med alla julklappstips så kan jag tyvärr inte ge bort den helt kostnadsfritt – men jag har satt det absolut lägsta priset någonsin:

Kan du inte betala via SMS går det även bra att göra det via Bankgiro 284-7093 (mitt företag Vox & Writing). GLÖM EJ att skriva din mejladress på betalningen som ”meddelande till mottagare” och MEJLA mig att du betalt för presentationen till info(a)relationsproffset.se eller här! Så får du tipsen skickade till dig med mejl så snart jag mottagit ditt mejl!

Facebook
Twitter
LinkedIn

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.