Efter en ljuvlig morgon bestämde vi oss för att promenera hem till min kollega och sola samt fika på hennes balkong.

Det var hur skönt som helst!! Jag har inte haft en balkong på 6 år vilket är riktigt jobbigt varje sommar…

På vägen hem hakade hon på oss in till Fridhemsplan och passade på att ta denna fina bild på mig och D. <3 20130501-191742.jpg

När jag kom hem hittade jag denna underbara krönika postad på Facebook och var bara tvungen att dela med mig av Karin Thunbergs fina ord. (Orkar du inte läsa hela scrolla ner till bilden under där ”The best part” är utvalt!).

20130501-192215.jpg

20130501-192227.jpg

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 18 − 9 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.