För att bli kvitt stressen krävs det att du styr upp ditt liv, schemalägger vissa saker och avger löften till dig själv som du måste hålla.

Så nu ska jag leva som jag lär! 🙂 Och bestämmer – och berättar öppet – nu att detta bli påskhelgens stora grej för mig:

20130328-152218.jpg

20130328-152229.jpg

Mejlen är en stor stressfaktor som tar mkt tid och energi – och när jag är ledig ska den helt enkelt inte få styra mig!

Det finns inget som heter:

”Det går inte

Det enda äkta svaret på det är egentligen:

”Jag vill inte

Men så fort du tar kontrollen över ditt eget liv och bestämmer dig för att du verkligen vill går det plötsligt också! 😉

Och det gör jag NU! Det går att undvika mejlen för jag vill. Så nu jäklar ska jag slippa mejlstressen i påsk!

Wish me luck 😉

Vilket löfte ger du till dig själv under påsken?

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

kent abrahamsson
2013-03-28 16:20

Schemaläggningen av mitt liv är A och för att gå vardagarna att gå ihop. Vissa dagar tränar jag. En annan kväll städar jag. Betyder mycket för mig i och med min asperger diagnos. Något jag är stolt över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 48 − 38 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.