Det bästa med mitt specialämne mentalisering är att verktyget är användbart i så oerhört många olika branscher, alltifrån ”terapeutsoffan” till skolor till näringsliv. Innan årsskiftet intervjuades jag av tidningen Special Nest – Neuropsykiatri i fokus. Här nedan kan du läsa intervjun i sin helhet, du kan också klicka dig vidare in på deras hemsida som har massor av matnyttig läsning kring neuropsykiatriska tillstånd.

Screen Shot 2016-01-13 at 17.41.49

Screen Shot 2016-01-13 at 16.49.31

Screen Shot 2016-01-13 at 16.49.43

Screen Shot 2016-01-13 at 16.50.03

Screen Shot 2016-01-13 at 16.50.23

Screen Shot 2016-01-13 at 16.50.43

Screen Shot 2016-01-13 at 16.51.00

Screen Shot 2016-01-13 at 16.51.12

Läs artikeln på Special Nest hemsida här > >

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
Här publicerar jag då och då en bloggkrönika, en längre artikel/sändning där jag medverkat eller ett utdrag ur min bok. Däremellan kan du se olika bilder/klipp från diverse medverkan i media.
Vill du se mer av mig och följa mig dagligen också? Adda mig på Instagram: @jacquelinejoo
Väckte jag precis en tanke du vill dela med dig av? Mejla mig: info (a) relationsproffset.se (Nättroll undanbedes!)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 1 = 9

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.