Det finns vissa egenskaper som singlar tycker är mer attraktiva än andra. Humor finns med på den listan. Därför plockade jag ut 5 saker som mina klienter tycker att humor är – och snackade om hos Vakna. Kolla även när jag gör bort mig och får total minnesförlust här nedan i första klippet… 🙂

Och här kommer fortsättningen, de 3 mest uppskattade humorvarianterna:

Imorrn snackar Izabella, Jakob och Martin om Facebookbeteenden man stör sig på… och jag hakar på med en egen lista som lyder:

5 nätdejting-beteenden folk stör sig på

Vi ses imorrn, kl. 8.30 i 105,9 och på Kanal 5. 🙂

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 comments. Leave new

Hej Jacqueline!
Jag har läst din blogg ett tag och förstått att en av de sakerna du förespråkar när det kommer till dejting är att man skall ta vara modig och våga ta kontakt. Detta tänkte jag och en kompis ta vara på nästa helg och utmana varandra på olika uppdrag. Ett uppdrag skulle kunna vara att dela ut rosor på stan med en lapp med ens telefonnummer fastsatt på rosen. Vad tycker du om detta? Har du några tips på andra lämpliga uppdrag?

relationsproffset
2012-11-13 12:29

Hej Johan,
Vad kul att ni ska utmana varandra, det är ju perfekt! Jag svarar på din kommentar öppet i ett inlägg – så fler kan få idéer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 4 = 5

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.