Var finns alla singlar? Det är många klassiska forum som du redan känner till, däribland nätet och krogen givetvis. Men om du ska ta kontakt med folk ”live” så finns det ju egentligen inga begränsningar…

Däremot finns det bättre och sämre platser. Den bästa frågan du kan ställa dig är:

Var någonstans i den här stan samlas flest av det kön jag letar efter?

Det vill säga. Var går alla män/kvinnor när de rör sig ute?

I Stockholm öppnade nyligen denna butik nere vid Norrmalmstorg, och om du söker en kille att dejta i 20-40årsåldern is this the place to be.. 😉

20140530-095511.jpg

Att gå in där, strosa runt bland kläderna och sen be första bästa snygging om hjälp eftersom du ”är på jakt efter en present till din killkompis och behöver smakråd” kan ge dig många bra tillfällen att hitta en lämplig dejt. Det krävs ju förbannat mycket mod så klart – men kanske kan du samla det och testa? 🙂

Så åter igen. Är du singel, oavsett stad eller land, sätt dig ner och skapa en lista på de potentiella ställen där du tror dina eventuella dejter kan tänkas gå. Fundera, googla och fråga runt lite bland dina vänner så ska du snart se att du har skapar dig en egen lista med bra forum att ta kontakt med folk.

Lycka till – och…glöm inte att tänka på det här…

20140530-100308.jpg

Trevlig helg 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Hej

som expert inom området borde du ha hört talas om Tinder? Appen man loggar in på med sin Facebook och får gilla/ogilla folks profilbilder.
anonymt och om man gillar någon som gillar en själv blir man matchad och får möjlighet att skriva till personen om man vill det.

Vad tycker du om såna sätt? Det är ju ytligt till tusen, men å andra sidan är vi väl rätt ytliga när vi tex går på stan och letar efter Snyggingen.

Har du några bra tips på vad man kan skriva till sin matchning också? Något som fångar personens intresse?

Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 89 = 97

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.