Det är många av er läsare som har hört av sig och undrar nyfiket hur jag lyckades hitta min prins bland alla grodor.  So now I will tell you the story 🙂

Jag är alltid på språng och under hela min singelperiod har jag varit ute i nya miljöer, träffat nya människor och säkert bytt nummer med hundratals av personer – som sedan blivit vänner, kollegor eller dejter till mig.

För mig har det alltid handlat om att mingla och vara social, för det är så du bäst träffar någon. Men jag har inte riktigt fastnat för någon speciell.

En kväll i höstas messade en bra killkompis till mig, F, och sa att han och en till kille, K, som jag känt ännu längre var ute på en bar. F hetsade mig och min tjejkompis att vi skulle komma dit. Egentligen hade vi helt andra planer, och tvekade länge, men tänkte ”va fasiken, vi går dit en snabbis och säger hej bara”.

När vi kommer till baren står F och K med några andra killar, däribland min D! Vi klickade direkt och det slutade med att vi tjejer hängde på grabbarna ut på en helkväll på stan.

Det visade sig att D var rätt nybliven singel, och därför hade jag inte träffat honom tidigare eftersom han hade haft tjej.

Vi bytte nummer den kvällen och tog en powerwalk veckan efter. En powerwalk blev till två och vi började prata mycket i telefon, men sågs inte särskilt ofta.

Det var där vår kärlek började gro… vi började som vänner men insåg snabbt att vi gillade varandra mer. Och på den vägen är det…

(Nej, det är inte vi på bilden :)…Men visst var den fin?)

 

(Foto 2: sxc.hu)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 15 + = 23

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.