Äntligen har jag och Egil Linge släppt ett nytt datum för vår populära kurs i anknytningsteori och relationsskapande. Under hösten 2013 höll vi 3 kurser, både i Sthlm och Gbg, som blev väldigt omtyckta. Under en heldag får du lära dig massor om anknytning, de olika anknytningsmönstren och andra saker som är avgörande för att vara öppen för en kärleksrelation.

Egil Linge är leg psykolog/psykoterapeut och författare till bästsäljande böckerna Hemligheten och Den mörka hemligheten. Vi har ett nära samarbete och han är både min handledare inom KBT, mentor och vän.

Har du någon gång funderat över detta:

Vad är det egentligen som gör att två personer finner varandra?
Vad påverkar vår förmåga att kunna komma nära en annan människa?
Varför attraheras jag av män/kvinnor som inte är intresserade av mig?
Varför hittar jag alltid fel hos den andra?
Varför håller inte mina relationer?
Hur kan jag göra för att bryta mina destruktiva mönster?

Då bör du komma på vår kurs. Det är bara några av alla frågor som Du kommer att få svar på under dagens gång. Kursen är under en heldag och hålls i centrala Stockholm.

Läs mer och anmäl dig här.

Kursen är både teoretiskt och praktiskt upplagd med fokus på de tre vanligaste anknytningsmönstren:
1. Trygg anknytning
2. Otrygg undvikande anknytning
3. Otrygg ambivalent anknytning

Under dagen kommer Du att själv få svar på vilken grupp Du tillhör – och hur just Du kan lära dig att få den kärlek och vänskap Du längtar efter.

Här är några av de kommentarer vi fått från förre detta deltagare:

”Jag lärde mig konkreta modeller som förklarar vem jag är och varför jag gör som jag gör vilket var kanonbra! Stort tack!”

”Egil och Jacqueline var riktigt kunniga och pedagogiska, och bra på att följa gruppen!”

”Det var skönt att se att det faktiskt inte är något fel på mig, och att det går att förändra beteenden man har och att det är lättare än man tror!”

”Mycket intressant att äntligen få se vilket anknytningsmönster jag hade, jag kan inte nämna något som har gett mig mest under kursen, allting var intressant!”

”Föreläsarna var kunniga, lättsamma, kompetenta, intressanta, lyhörda, inspirerande och så kompletterade de varandra på ett jättebra sätt!”

”När kommer en fördjupningskurs? Jag vill ha ännu mer, det var så bra!”

”Nu har jag äntligen fått förmågan att förstå mig själv och se saker ur andras perspektiv, tack!”

”Vilken givande dag, med två positiva underhållande föreläsare…”

”Jag fick massa förklaringar till varför jag är som jag är och andra är som de är, onödigt bara att hinna bli 45 innan jag hittade hit 🙂 ”

”Vilka roliga pedagogiska föreläsare, jag gillar er starkt!”

”Jag går härifrån full av insikter och tydliga handfasta råd, tack!”

Läs mer och anmäl dig här.

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 comments. Leave new

Bella_rex@hotmail.com
2015-09-21 22:47

Hej,
När kommer ni till Malmö?
Mvh
Bella

relationsproffsetny
2015-09-23 14:25

Tyvärr har vi inga planer i nuläget på det är jag rädd för. Men det glädjer mig att du är nyfiken på vår kurs! Allt gott. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 60 = 65

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.