Det händer alla par. Att passionen och aktiviteterna avtar medan soffhänget i stället övertar. För vissa är det helt okej, medan andra blir bekymrade. Kanske är det dags att blåsa liv i relationen på nytt? Jag och resten av Vakna-gänget ger råd till vår lyssnare som hade exakt detta problem.

Och såhär löd frågan:

Hej! Jag har en pojkvän sen ett och ett halvt år ungefär. I början av relationen sågs vi en hel del då vi båda levde samma vardag. Men nu har han börjat jobba långt bort och kommer hem sent på kvällarna och pga detta ses vi endast när han är ledig 1-2 dagar i veckan. När vi väl ses så gör vi inget annat förutom att kolla på film och ha sex. Jag har påpekat detta och även kommit med förslag på saker vi kan göra men oftast svarar han ”att han är för trött och föredrar en mysdag”. Vad ska jag göra för att få liv i vårt förhållande?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 5 + 4 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.