Den här gången handlade det om hur svårt det kan vara att öppna sig för potentiella partners på hemmaplan, och hur enkelt det plötsligt blir när ingenting egentligen står på spel eftersom man ändå befinner sig hundratals mil hemifrån. Jag, Ola, Titta och Roger diskutera hej vilt som vanligt, för att rådge vår lyssnare i sitt dilemma.

Såhär löd hennes fråga:

Hej,
Jag har funderat länge på en sak, jag har så otroligt lätt för att falla för personer när jag är på semester eller när jag t.ex jobbade utomlands under en kortare period, men så fort jag är hemma i Sverige igen är det som om jag sätter lås på mitt hjärta. Varför är det så?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 44 = 52

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.