Kärlek på distans är kanske inte optimalt. Men man kan lyckas! Vi reder ut hur distansförhållanden kan fungera i Vakna med NRJ.

Här är frågan som inkommit till studion angående hur man får distansrelationen att fungera:

Hej Jacqueline! Jag och min pojkvän har ett pågående distansförhållande med 40 mils avstånd. Vi har betat av ungefär 4 månader och han ska vara borta ett år. Vi ses regelbundet, men ganska ofta tycker jag att det kan bli ganska jobbigt. Jag vill ju att han ska vara hemma i min lägenhet och hålla mig sällskap i soffan. Vad är dina bästa tips vid ett distansförhållande? Vad ska man göra när saknaden blir för stor? Tacksam för svar! Ps. Du är fantastisk!

Visst är det härligt att rubriken och bilden på mig verkligen sänder ut samma budskap? Eller inte.. 😉

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 73 − = 69

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.