Jag är en av många som har begått misstaget med att tro att så länge en relation var bra och spännande från början skulle den alltid vara det. But that's not the truth! En god relation är färskvara, som kondition, och ni måste träna på varandra för att bibehålla den positiva effekten.

Därför kom jag och D på att vi ska börja ställa knasiga frågor till varandra en gång i veckan, och vilken dag lämpar sig inte bättre än en söndagskväll i regnet? Så det gjorde vi!

3 frågor var – that's all it takes. Att få reda på nåt nytt annorlunda om var och ens tankar. Men eftersom vi led av lite fantasitorka tog vi till vårt eminenta spel Älskling som vi köpte i Visby. 

(Tror Designtorget säljer dem också!)

Så vi drog ett kort var, och ställde frågorna som stod på kortet till varandra.

Denna gång fick vi dessa frågor:

Det blev ganska intressanta diskussioner kan jag säga 🙂

Om ni inte har spelet, liksom vi, så kan ni i stället skriva ner massa frågor på lappar och lägga dem i en hög och dra 3 var på måfå. 

Det är kul – testa!

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 67 − = 65

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.