Ibland är det kärlek vid första ögonkastet. Och inte bara för oss människor. Kolla in den här helt underbara bilden:

Ibland räcker det med en enda blick för att kärlek och passion ska uppstå. Men vad gör ni om ni befinner er i två helt olika världar, som om det vore en glasruta mellan er?

Kämpar ni för kärleken – och tar er runt rutan?

Låter ni rutan symbolisera ”it wasn’t ment for us to be together”?

Eller krossar ni rutan och tar itu med konsekvenserna i ett senare skede?


Vad skulle just Du göra?…

 

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

[…] här! Rate this: Like this:GillaBli först att gilla denna post. från → Good pics, kärlek […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 20 − 15 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.