Det var en slump att jag såg länken där man kunde bli donator – men jag klickade på den och allt kändes så rätt. För jag kunde inte släppa tanken:

Tänk om jag kan rädda en svårt sjuk person genom att donera mitt blod?

Så nu har jag anmält mig, fått hem testkitet och spottat i behållaren som nu ska skickas in på analys. Jag är stolt över att få delta och finnas i deras register – och vem vet, jag kanske kan rädda någons liv i framtiden?

 

IMG_0676.JPG

För mig ligger denna handling i linje med den fina tavlan jag har i mitt badrum som du ser i bakgrunden på bilden. Kärlek. Jag vill ge min kärlek till en främmande människa, och ge den personen en möjlighet att få leva längre.

Vill du också bli donator? Läs mer på deras hemsida här!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 23 + = 30

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.