Imorse hade jag min sista dag som vikarie för Josefin Crafoord på Vakna med The Voice – och då passade jag på att ge Martin björk en rejäl överraskning, minst sagt!

Jag behöver inte säga så mycket mer än att jag fick honom att svettas rejält. Kolla på det här:

Jag menar, HUR kul är inte det här klippet? Bästa scamen ever!!! 🙂 Jag är lite lite lite stolt faktiskt..hehe.

Tack pojkar för den här veckan, det har varit en underbar vecka tillsammans med er!


Och Eddie….
dig kommer jag sakna allra mest! Vem ska nu ge dig all kärlek på mornarna??

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 comments. Leave new

[…] jag fick honom att svettas rejält. Du MÅSTE se det här klippet, det är sååååå bra, kolla här! Rate this: Like this:GillaBli först att gilla denna post. från → Överraskningar, […]

[…] relationsjournalist. Jacqueline är även relationscoach och har nyligen setts och hörts i Vakna med The Voice. Du kan läsa hennes blogg här. Tack för en trevlig lunch söta Jacqueline! Dela det […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 3 + 3 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.