… av att söka efter saker som ger mig energi. Och det hänger ihop lite med mitt inlägg från i måndags. När mörkret kommer och snor all min energi ger jag mig alltid ut på en vandring för att söka efter ny energi som kan väga upp för den förlorade.

Och det jag hittat i år som ger mig allra mest energi är detta…

first_time

Ja, alltså att göra saker för första gången!!

Allt jag inte gjort förr, som jag testar för första gången, vare sig jag gillar det eller ej, har jag upptäckt ger mig massor av ny energi.

Därför åkte vi inte på charter till Thailand, vi åkte reguljärt. Därför åkte vi inte till ett och samma ställe i Thailand, vi åkte till 3 olika anhalter i en och samma resa. Därför besökte jag inte samma stad jag tidigare besökt i Thailand, vi besökte 3 helt nya. DET har jag aldrig gjort förut. Och därför tror jag att denna resa gav mig så mycket mer energi än jag någonsin kunnat tro.

Nu ska jag försöka lista ut vad nästa veckas first time-aktivitet blir. Hmm…. har du något tips till mig på något jag borde testa? Mejla mig snälla 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 comments. Leave new

Själv påbörjat en resa där jag till att börja med slängt alla gamla rutiner, vanor och olater i en kista för att bränna.

Så under många månader nu har jag gjort väldigt många saker för första gången.
Bland den absolut trivsammaste är kvällste-rutin.
Om du inte gjort något sådant är det klart värt att pröva för dig.

En massa levande ljus, enkelt tilltugg. Kanske bra musik till det.
Väldigt rogivande

Jacqueline
2015-03-23 12:55

Tusen tack för tipset Peter, det ska jag absolut pröva! Jag ser mest på tv-serier precis innan läggdags. Men lite musik och te och ljus kanske är än mer avkopplande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 48 = 55

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.