I hopp om att febern och halsontet ska gå över flydde jag och David till mitt landställe ute i Sthlms skärgård över helgen. Här ska vi göra… absolut ingenting! Jag kan inte tänka mig en bättre helg…

IMG_0258.JPG

IMG_0262.JPG

IMG_0259.JPG

IMG_0263.JPG

IMG_0257.JPG

IMG_0260.JPG

IMG_0261.JPG

Nästan som att man skulle kunna tro att det var sommar på sista bilden, minus snön som tittar fram nere i vänsterkant… 🙂 Låt oss drömma om inte annat!

Men det är faktiskt is på vattnet, kolla här, hjärtformad is till och med:

IMG_0267.JPG

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 5 = 3

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.