20130724-163010.jpg

Tydligen hade han sett detta under en solig dag på hans semester – och genast tänkt på min blogg!

Och om jag får gissa tror jag inte att det bara finns kärlek i luften utan även på himlen…

Så till dig som är singel säger jag bara: Glöm inte titta upp från ditt vanliga liv ibland, för vem vet vad du kan hitta då!?

Testa ett nytt resmål, en ny strand, en ny park, en ny uteservering eller ett nytt umgänge av folk innan sommaren är slut! Nytt är inte enbart lika med nya upplevelser!

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Vilken alldeles, alldeles underbar bild.. och det är ju precis så det är. Jag samlar på spännande historier över hur par träffat varandra för ibland är det på det mest osannolika sätt. Kärleken finns sannerligen överallt!

/Liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 1 = 1

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.