Det kan ju vara så svårt att ”sälja” sig själv i text på nätet. Hur skriver man bäst egentligen, för att inte bli ignorerad online? Jag vet!

Här skriver jag vad du ska tänka på både när du skriver din profiltext men även hur du väljer bilder.

Vill du hellre slippa skriva själv? Och kanske få nya bilder på dig? Då kan du läsa HÄR!

Nätdejting är långtifrån omodernt som många verkar tro i dag – det är faktiskt mer populärt än någonsin och toppar de flesta listorna gällande vanligaste sättet att träffa sin partner på! Och min egen nätdejting-profilerings-tjänst är riktigt efterfrågad… oerhört kul 🙂

(Foto: Sxc.hu)

 

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 6 + 4 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.