För mig är det viktigt att ta tillvara på det jag lärt mig från föregående termin, vad som triggade min stress och hur jag ska göra för att slippa den, och implementera i min vardag. För du vet, om man inte handlar spelar det ingen roll hur mycket man snackar – då blir det ingen förändring.

Och eftersom jag är en förändringsbenägen människa som gör allt för att se till att må så bra som möligt, och gärna ändrar saker som inte känns bra för mig, så gör jag detsamma även inom detta område.

Nytt för denna jobbtermin är att jag alltid har en längre lucka mitt på dan så jag hinner ikapp med allt admin, då jag ev. kan hinna träna men framför allt, varje dag hinner gå ut och ta en promenad.

20140827-133124.jpg

20140827-133142.jpg

Det känns så bra, denna nya rutin som jag ska försöka göra till en vana…

Särskilt en dag som denna med sol och blå himmel. Hur det blir i vinterrusket däremot, ja det får vi se då.. 😉

Vilken miniförändring vill du göra i din jobbvardag för att bli mer stressfri?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 87 = 91

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.