Han raggade upp dig, ni snackade ett tag, han verkade väldigt intresserad och det slutade med att han frågade efter ditt nummer. Du var bergsäker på att han skulle ringa – men telefonen förblev dödstyst. ”Vad i h*e är hans problem” tänkte du då. Kanske var det någon av dessa 7 anledningar som hindrade honom:

 

Det är en sport

Han ser det inte som nåt annat än en enkel fotbollsmatch – att samla mål. Han tränar bara sin raggningsförmåga och springer omkring och ser hur lätt det är att få tjejers nummer. Är han trevlig och snygg så är det gaaanska så lätt – och han får hybris. Han samlar nummer, men skiter i att ringa. It's all about his ego!

Det var ett vad

Han stod i baren strax innan då hans polare slog vad om att han inte kunde få ditt nummer – men tji fick dem. Att sen använda ditt nummer kändes alldeles för jobbigt, det här var ju en grej mellan han och hans ”homies” liksom, nothing else!

 

Han ville kolla sitt bäst-före-datum

Egentligen har han flickvän, sen många år, men börjar få lite bekräftelsetorka och ville se om han fortfarande var het på marknaden. Och tydligen var han det! Att ringa upp dig vore ju första steget till otrohet – och dit ville han inte gå.

 

Han vågar inte

Det kändes verkligen som att ni klickade när ni stod där i mörkret på krogen med ett antal drinkar i kroppen. Men innerst inne är han Mr Shy Guy och att ta steget att ringa dig i nyktert tillstånd dagen efter känns som en betydligt större grej att göra – så han skiter i det eftersom han inte vågar.

 

Det finns en annan

Innerst inne är han kär – i en annan tjej, som dessvärre verkat dissa honom lite på sistone. Så han testar turen igen och får napp av dig. Men innan han hinner utnyttja ditt nummer ringer hans love of his life och vill ses – så ditt nummer åker i papperskorgen på 2 röda.

 

Du var någon annans först

Han gillade dig, han ville ha ditt nummer och han tänkte ringa… MEN…när han berättade om dig för sina bästa vänner insåg han snabbt att du redan dejtat någon av dem. Stan är liten – men han vill inte ta någon annans rester. Så han jagar hellre nytt och glömmer dig lika fort som han träffa dig.

 

Han förlorade det

Ja, årets klyscha ”han har säkert tappat numret” men…det kan faktiskt stämma. Han tappade lappen, loosade mobilen eller glömde kanske trycka på ”spara”-knappen. Och heter du Anna Johansson och bor i Sthlm, ja då är chanserna rätt små att han hittar dig online. 

 

(Foto: Hans Wretling och Magnus Johansson)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 15 = 25

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.