Gör som min kompis – testa din dejt och se hur er relation är!

I somras träffade min kompis en kille hon dejtat till och från. När hon fick nys om mitt dejtingtest jag gjort (finns i I date Joo-appen) som mäter dejtingrelationer på flera olika nivåer och graderar såväl det positiva som det negativa blev hon väldigt nyfiken och ville självklart testa honom!!

20140912-230540.jpg

20140912-230956.jpg

Hon var nyfiken på hur väl det stämde med den egna slutsatsen hon hade dragit av deras relation…Så vi höll tummarna.. Och hör och häpna – hon blev mycket positivt överraskad! Ingen kunde vara gladare än jag att testet stämde så pass bra när det kom till såväl det bästa med deras relation som varningstecknen som dykt upp längs vägen..

Sugen på att testa din dejt i helgen?! Ladda ner I date Joo-appen här.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 9 + 1 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.