Ibland är det jobbigt när alla ens vänner skaffar pojkvän och själv sitter du ensam hemma som singel – och har dödstråkigt. Trust me, det har hänt mig med förr. Så jag vet hur det känns, det är inte alls kul. Men jag har märkt att livet bara blir sämre när man ältar andras lycka i jämförelse med sin egen olycka. Det finns knep att ta till.

Vet du hur du bäst kan dra nytta ev sådan här situation? Jo, att vidga dina vyer!

Här är mina 3 bästa tips:

1. Plocka upp gamla vänner
Du vet den där gamla tjejkompisen du pratat om att träffa i evigheter som du aldrig kommit till skott och hookat upp med? Gå ut med henne och hennes vänner! Nya bekantskaper leder till nya kontakter – och så klart nya KILLAR!

2. Pröva att internetragga när du är hemma själv.
Skicka en poke till någon du tycker är söt på FB eller signa upp dig på en dejtingsajt. Du behöver inte vara dead serious, du kan ju göra en fejksida bara för att kunna spana runt bland alla läckerheter.

3. Gå på den där dejten du tvekade inför sist.
Ringer du honom nu och spontanbokar en drink ute lovar jag att han blir överraskad. Dessutom är alla värd en andra chans och kanske får du en sjukt överraskande och rolig kväll. Spontandejter är de bästa!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 9 + 1 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.