… ta hand om blommor och krukväxter, och få dem att leva länge, också är bra på att vårda relationer. Om det skulle vara sanningen så skulle jag nog vara en väldigt ensam människa, alternativt lever jag i en falsk illusion och har den mest skeva självbilden någonsin.

För såhär ser det ut varje månad hemma hos oss (och ja, det är jag som är blomansvarig i vår lilla tvåsamhets-familj)

IMG_0323.JPG

Jag förstår inte hur jag lyckas ta död på varenda blomma vi införskaffar. Den här orkidéen ovan är vårt nyaste tillskott och som du ser blev den knappast långlivad. Plötsligt en dag när jag vaknade hade den tappat alla blommor OCH blad. Och ja, jag ger den vatten. vad gör jag för fel??

Det är bara att inse tre saker:

1. Det där påståendet måste vara det mest felaktiga som någonsin uttryckts (I hope!)
2. Jag har uppenbarligen inte gröna fingrar och har begränsad kärlek att ge
3. Det kanske är dags att ta en kurs hos en expert på Plantagen eller dylikt?
🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 8 + 1 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.