… varje jäkla dag! Och jag tror att även DU kanske behöver påminna dig om exakt samma sak?

Oavsett vad du gör, vem du är och hur ditt liv ser ut. Vi befinner oss alla på en väg i någon riktning och ibland känns det inte som att man rör sig, ibland känns det som om det går för fort. Men i vilket fall är vi inte samma personer i dag som vi var för 5 år sedan, inte heller för 8 månader sedan, eller 2 veckor sedan.

Vi utvecklas ständigt, både logiskt och känslomässigt, eftersom vi helt tiden utsätter oss för nya erfarenheter vare sig vi vill det eller ej.

Så glöm inte bort det här:

remember

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 37 − = 32

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.