Många dejtingsajter är rätt tråkiga, traditionella och mest samma lika. Få har faktiskt hakat på den lite snyggare design-delen som gör sidan dels kul att besöka men även rolig när det kommer till att läsa om andra medlemmar. En av få som har lyckats med detta tycker jag är Mazily.

När klienter – eller journalister – frågar mig om råd gällande vilken dejtingsajt man ska välja svarare jag nästan alltid:

”Surfa runt på fler olika och se vilket intryck du får av dem. Det är viktigt att du gillar layouten på sidan, att den känns fräsch och tilltalande och att du gör en sökning på folk du vill dejta för att se hur målgruppen matchar det du söker”.

Därför brukar jag själv också surfa runt lite och registrera mig på lite olika för att få en egen personlig åsikt och se vad som finns där ute, förutom de största sajterna. Och det jag söker är just tilltalande layout, en enkel sida, där man kan göra bra sökningar och där folks personlighet kommer fram. Jag gillar events också!

Denna gång fastnade jag hos Mazily, som trots sina 2 år på nacken och diverse utmärkelser ändå inte är helt känd bland gemene svensk. Varför är en bra fråga? Kanske har folk inte bara hittat dit än?

Såhär ser min testprofil ut hos dem

🙂

Deras koncept bygger i alla fall på att skapa annorlunda dejting som skiljer sig mot det som erbjuds hos de stora och etablerade nätdejtingsajterna, och blandar gärna in kultur och events som en del i dejtandet. De synkar med Facebook för de som vill och i deras kulturguide kan man söka på evenemang som medlemmarna själva lägger till, där man dels kan få tips om vad man kan göra och vart man kan träffa folk och dels ta med sig sin dejt på en aktiv dejt.

Du som känner mig vet ju att jag alltid förespråkat aktiva dejter – så det tycker jag var kalas!

Deras långsiktiga idé är att addera en “dejtingdimension” till publika evenemang så att medlemmarna ska kunna träffas på ett naturligt sätt i samband med konserter, festivaler, föreställningar, utställningar osv. Med guiden som bas ska medlemmarna kunna bjuda ut, bli utbjudna, gå på blinddate, gå på dejt i grupp eller bara inspireras till roliga aktiviteter och dating.

Jag håller tummarna för att fler hittar dit och fler nya människor möts. Det är ju trots allt i mötet mellan två personer som kemin kan finnas, och nätet är bara ett forum i mina ögon för att hitta nya relationer som skapas IRL.

Är du sugen på att testa Mazily? Do it, det kostar nada, gratis dejting

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 27 − 24 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.