Jag vet i alla fall vad jag väljer…

Mod. Säkerhet är inget för mig.

Min kreativitet och enorma passion för att utveckla mig själv och andra hindras bara av säkerhet. Mod är mitt bästa redskap. Men så svårt det kan vara att välja sen, vid vissa tillfällen vill jag inget hellre än att välja säkerhet jag med.

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Hej! Tack för en bra och intressant blogg 🙂

Jag skulle behöva lite idéer om hur jag ska göra när det gäller en relation… Jag tror att jag har lite känslor för en killkompis. Jag vet inte om han känner likadant och jag är rädd för att jag tappar honom som vän om jag är modig och frågar. Jag kommer nog att fråga ändå, men frågan är HUR jag gör detta på bästa sätt. Tips? Idéer? 🙂

Tack på förhand
H, Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 92 − = 82

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.